NOVI SRPSKI HARDKORPANK POREDAK forum NOVI SRPSKI HARDKORPANK POREDAK
"...ma nek' ide ko gde 'o´┐Że!"
 
 FAQ - ╚esto Postavljana PitanjaFAQ - ´┐Żesto Postavljana Pitanja   Tra×iTra´┐Żi   Lista ŔlanovaLista ´┐Żlanova   KorisniŔke grupeKorisni´┐Żke grupe   Registruj seRegistruj se 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

NOVI SRPSKI HARDKORPANK POREDAK forum
NOVI SRPSKI HARDKORPANK POREDAK - Uslovi registracije

Dok administratori i urednici ovog foruma nastoje da obri´┐Żu ili izmene bilo koji dostupni materijal ´┐Żto je br´┐Że mogu´┐Że, nemogu´┐Że je pregledati svaku poruku. Prema tome, na Vama je da znate da sve poruke poslate na ove forume iskazuju stavove i opredeljenja autora, nikako administratora, urednika ili webmastera (osim, naravno, poruka poslatih li´┐Żno od ovih ljudi) i od sada se obavezujete uslovima.

Sla´┐Żete se da ne ´┐Żaljete nikakve pogrdne, nepristojne, vulgarne, klevetni´┐Żke, odvratne, prete´┐Że, seksualno-orjentisane poruke ili bilo kakav materijal koji mo´┐Że narusiti bilo koje od korisni´┐Żkih pravila. Postupaju´┐Żi druga´┐Żije, mo´┐Żete biti odmah i trajno isklju´┐Żeni (i Va´┐Ż internet provajder ´┐Że biti obave´┐Żten). IP adrese svih poruka su sa´┐Żuvane za pomo´┐Ż u slucaju neprimene ovih uslova. Sla´┐Żete se da webmaster, administrator i urednici ovog foruma imaju pravo da obri´┐Żu, izmene, pomere ili zatvore svaku temu u svako doba ako to smatraju potrebnim. Kao korisnik sla´┐Żete se sa svim informacijama koje ste prethodno uneli i one ce biti sa´┐Żuvane u bazi podataka. Da ove informacije ne budu objavljene ni jednoj tre´┐Żoj osobi bez Va´┐Żeg dopu´┐Żtenja webmasteru, administratoru i urednicima, oni se ne mogu se dr´┐Żati za odgovorne za bilo koji od hakerskih napada koji mogu preuzeti podatke koji mogu dovesti do neprilika.

Ovaj forum koristi cookies da bi sa´┐Żuvao informacije na Va´┐Żem kompjuteru. Ovi cookies fajlovi ne sadr´┐Że ni jednu od informacija koju ste iznad ubacili, oni slu´┐Że samo da upotpune bolji izgled strane. Email adresa se koristi samo za potvrdu va´┐Żih podataka registracije i ´┐Żifre.

Kada kliknete na dugme za registraciju ispod, sla´┐Żete se i obavezujete se sa svim ovim uslovima.

Powered by phpBB © phpBB Group. Hosted by phpBB.BizHat.com


For Support - http://forums.BizHat.com

Free Web Hosting | Free Forum Hosting | FlashWebHost.com | Image Hosting | Photo Gallery | FreeMarriage.com

Powered by PhpBBweb.com, setup your forum now!